• Home
  • Contact
  • knop
Introductiepagina
Welkom op de pagina van groep 8A!
 
 

Welkom bij groep 8A

 

 Pasen!

Het is Pasen! De dag begon met de paasontbijtjes die we voor elkaar gemaakt hebben. Daarna de paasviering. En als afsluiter beloningsmiddag met koken en slijm/fluffy/vieze bende maken!

IMG_3445.JPG
IMG_3449.JPG
IMG_3450.JPG 

Torens bouwen

We hebben sinds kort een stage-juf, juf Donna. Zij kwam met een leuke les, een wedstrijdje torens bouwen met aparte materialen. Voor de eindresultaten kijk op de aparte pagina.

IMG_3424.JPG
IMG_3425.JPG


Presentaties

Met het thema zijn we bezig geweest met computervaardigheden. Programmeren, computerprogramma's gebruiken en veilig internetten. Om te bewijzen dat onze we handiger zijn geworden met de computer hebben we presentaties voor de klas gehouden. Een goede PP in elkaar zetten is meteen een goede voorbereiding voor het VO.  Als extraatje kwam er zelfs nog een echte ambulance bij één van de presentaties.

IMG_3378.JPG

IMG_3346.JPG
IMG_3347.JPG
Tweede Kamer 

Een bezoekje aan Den Haag. Eerst naar Madurodam op het spel DemocraCity te spelen. De klas werd verdeeld in groepjes. Elk groepje werd een eigen partij, welke standpunten nemen we in en welke gebouwen moeten er dan in onze stad komen.
Daarna nog de miljoenennota verdelen en op naar de echte Tweede Kamer. Topdag!
 
SWDA7589.JPG
 

Kerst!

 IMG_3263.JPG
 Kerst! Viering in de kerk, kerstdiner, geld opgehaald voor serious Request. Wat een gezellige, mooie en smakelijke kerst hebben wij gehad.
 IMG_9918.JPG
 
Sinterklaasfeest in de klas. Wat een gezelligheid met mooie surprises, gedichten en cadeaus!
 
Rondleiding Nationaal Opera en Ballet
We mochten een kijkje nemen achter de schermen bij  de opera. Wat gaaf om te zien wat er allemaal in zo'n gebouw gebeurd voordat er een voorstelling op de planken staat.
IMG_3204.JPG
IMG_3205.JPG
  
 
Voorleeswedstrijd
 
Tijdens de kidnerboekenweek was er de voorleeswedstrijd in school. Eerst waren er voorrondes in de klassen. Onze klassenfinale ging tussen Yelena, Robin en Noa.
yelen.jpg 
robin.jpg
 
noa.jpg 
 En de winnaar is NOA!! Helaas won ze de schoolfinale niet.
kampioen.jpg 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 ​​