• Home
  • Contact
  • knop
Introductiepagina
Welkom op de groepspagina van groep 8b!
 

Welkom bij groep 8B  

image_00001b.jpg 

Robin, Jari en Mats hebben namens groep 8 meegedaan aan de SlimmerIQ wedstrijd. Van de 19 teams zijn zij 3e geworden, helaas gingen zij nu net niet door naar de finale.  

 IMG_0733.JPG
IMG_0736.JPG
 
 De datamapgesprekken zijn weer begonnen!
IMG_0749a.jpg
 Het nieuwe schooljaar is alweer een tijdje bezig. We zijn natuurlijk begonnen met een fantastisch kamp. Geweldig weer, leuke activiteiten en enthousiaste kinderen. Dit alles zorgde voor een paar fantastische dagen. De foto’s van het kamp komen binnenkort op de fotopagina van het Koraal.

 

Ondertussen zijn we in de klas druk bezig. Gewone lessen, coöperatieve werkvormen zodat we een fijne sfeer in de klas krijgen en beter kunnen samenwerken. Met de hele school komt ons kunstmuseum eraan. In onze eigen portaal zijn dan onze Picasso’s te koop.

 

De voorrondes van de voorleeswedstrijd zijn geweest in de klas, veel kinderen deden mee. Na een stemming is Jari onze winnaar geworden en hij vertegenwoordigt ons in de schoolfinale van donderdag 6 oktober.


 

Coöperatieve leerstrategiën

 

 

 

IMG_0706.JPG

IMG_0706.JPG
 

 

IMG_0707.JPG

IMG_0707.JPG
IMG_0708.JPG
IMG_0709.JPG
IMG_0710.JPG
IMG_0711.JPG
 

 

Rekenles met juf Samya - (lio- stagiaire)

IMG_0713.JPG
IMG_0714.JPG

 

 

 

 
 
 
 
 

 ​ ​​​Het reilen en zeilen van groep 8b.


​Kinderboekenweek

Kijk gerust op onze pagina: Thema 1: Kinderboekenweek. Hier vindt u foto's van onze opening van de kinderboekenweek. Zien we er niet griezelig uit?!


IMG_2593.JPG

IMG_2594.JPG
Voor de rest van de foto's kunt u rechts thema 1: Kinderboeken week aanklikken. 

Muziekles in de klas: 

Harp spelen en partituur schrijven 

Wij krijgen bezoek van een docente van Fluxus die prachtig harp kan spelen. Zij oefent met ons een aantal liedjes en wij krijgen zelfs de kans om een eigen muziekstuk te schrijven en uit te voeren! In de klas leren we bij juf Rosanne over verschillende soorten muziek, noten lezen, wat componeren is en wat er allemaal bij komt kijken. Super interessant!


IMG_2493.JPG