• Home
  • Contact
  • knop
Leerlingenraad
De leerlingenraad bestaat uit:

Thijn(4), Mats(4), Eva(6), Bobbie(6), Isabella (6),
Nassim(7), Lucia(7),
Chenoa(8), Linsey(8),
Tom(8)


Leerlingenraad
 
 
 

Eigenaarschap van kinderen

In het kader van onze kernwaarde 'eigenaarschap van kinderen', hebben wij de leerlingenraad opgezet. Wij hebben gesproken over allerlei schoolzaken, zoals: schoolafspraken, de lessen, veiligheid etc. Wij willen graag weten wat wij kunnen en moeten veranderen om onze school nog leuker en beter te laten worden.
 

Wat is een leerlingenraad?

Een groep leerlingen uit groep 4 t/m 8 die meepraat en denkt over wat er op onze school zou kunnen en misschien wel moeten veranderen om het voor iedereen nog leuker te maken.
 

Wie zitten er in de leerlingenraad?

Van elk leerjaar kunnen er 1 of 2 leerlingen in de leerlingenraad komen die dan bestaat uit maximaal 10 leerlingen. Als de groep groter wordt, is met elkaar praten ook een stuk lastiger.
Daarnaast praat en denkt er een managementteamlid mee.
 

Ideeënbus 

Boven in de gang vindt u de ideeënbus. Deze is bedoeld voor alle kinderen. Als kinderen goede ideeën hebben om de school beter en leuker te maken kunnen zij deze opschrijven (op het formulier van de leerlingenraad, te halen bij juf/ meester) en in de ideeënbus doen. De leerlingenraad bespreekt deze ideeën tijdens de overleggen.
 

Wanneer komt de leerlingenraad bij elkaar?

De data waarop de leerlingenraad bij elkaar komt, zijn terug te vinden in de jaarkalender.
 
 
 
 
​​​​​​​​​